Menu

Menu

Nyheder fra Matematikcenter

Tilbage til feed

Matematikcenter modtager støtte til forbedring af matematikundervisning fra LB Foreningen

Blogindlæg

Matematikcenter har netop modtaget en donation på 51.000 kroner fra LB Foreningen i Region Nordjylland. Støtten vil blive brugt til at videreføre og udvide Matematikcenters gratis lektiehjælp til elever i udskolingen, ungdoms- og voksenuddannelserne både lokalt i Aalborg og online i 2024.

Ifølge en rapport fra Egmont Fonden skønnes det, at 15% af eleverne i grundskolen oplever længerevarende vanskeligheder med matematik. Disse vanskeligheder kan have alvorlige konsekvenser for elevernes muligheder for at gennemføre eller at blive optaget på en ungdomsuddannelse. Derfor er Matematikcenter glade for, at man med donationen fra LB Foreningen kan skærpe indsatsen for at styrke de matematiske færdigheder hos eleverne.

"Vi er dybt taknemmelige for den generøse donation fra LB Foreningen. Den vil hjælpe os til at kunne tilbyde en vigtig indsats, til dem som kæmper med matematikken. Vores mål er at sikre, at ingen unge bliver efterladt i matematikvanskeligheder, ved at kunne give dem de nødvendige værktøjer til at få succes," siger Bolette Møller Jensen fra Matematikcenter.

Hos LB Foreningen er man glad for at kunne støtte Matematikcenters vigtige indsats.

"Det glæder os at kunne støtte Matematikcenter i deres vigtige arbejde. Vi håber at denne donation kan bidrage til at styrke den undervisning Matematikcenter tilbyder og støtte de elever, der har mest brug for det. Vi ved hvor vigtigt støtte og tillid er når det hele er lidt svært, og vi glæder os derfor over at de unge nu får lidt mere hjælp,” siger Kristian Obenholt fra LB Foreningen.

Læs hele pressemeddelelsen her